Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen gevelversiering bij café, maar online creatie

Geplaatst opmaandag 27 april 2020 - 10:45

Het Amsterdamse café De Blaffende Vis pakt al 25 jaar groots uit qua gevelversiering op Koninginnedag en Koningsdag. Dit jaar heeft de Roermondse eigenaar Jort Vos uit een ander vaatje moeten tappen.

"We zijn online gegaan", zegt de geboren Roermondenaar, die al vijf jaar eigenaar is van de kroeg in de Jordaan, op L1 Radio.

Versieringen
Normaal gezien was dit hét hoogtepunt van het jaar voor zijn kroeg. De gevel van De Blaffende Vis wordt normaal flink versierd. Vorig jaar sierde de koninklijke familie uitgedost als rockband Queen de gevel van het pand. Verder was de koning al eens als volkszanger te zien op de muren van de kroeg en je kon Willem-Alexander al eens als dabbende koning zien.

Online spektakel
"We hebben nou geen versieringen geplaatst", zegt Vos. "Als we ons café hadden versierd, waren daar mensen op afgekomen. We willen natuurlijk dat iedereen thuisblijft. Er hangt enkel een verwijzing naar onze website. Daar speelt het spektakel zich af."

Op de website van De Blaffende Vis en op YouTube is de digitale creatie te zien. Horecabaas Vos speelt met zijn hersenspinsel over de anderhalvemetereconomie volledig in op de actualiteit.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen