Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen finaleplaatsen voor Limburgse triatleten in Hongarije

Geplaatst opzaterdag 13 juli 2019 - 20:53

Quinty Schoens en Youri Keulen zijn er in Hongarije niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de Europacup voor junioren.

De twee triatleten moesten in Tiszaujvaros in hun halve finale bij de eerste vijftien triatleten eindigen om zich zondag in de Hongaarse stad in de strijd om de prijzen te kunnen mengen.

Slecht weer
Quinty Schoens uit Stein eindigde als achttiende en Youri Keulen uit Spaubeek moest in een sterk deelnemersveld met een 21e plaats genoegen nemen. Door het slechte weer was de organisatie gedwongen de sprint-triatlon in te korten en dat betekende dat de triatleten 500 meter moesten zwemmen, 12 kilometer moesten fietsen en 3,2 kilometer moesten rennen

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen