Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen finaleplaatsen voor Limburgse triatleten in Hongarije

Geplaatst opzaterdag 13 juli 2019 - 20:53

Quinty Schoens en Youri Keulen zijn er in Hongarije niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de Europacup voor junioren.

De twee triatleten moesten in Tiszaujvaros in hun halve finale bij de eerste vijftien triatleten eindigen om zich zondag in de Hongaarse stad in de strijd om de prijzen te kunnen mengen.

Slecht weer
Quinty Schoens uit Stein eindigde als achttiende en Youri Keulen uit Spaubeek moest in een sterk deelnemersveld met een 21e plaats genoegen nemen. Door het slechte weer was de organisatie gedwongen de sprint-triatlon in te korten en dat betekende dat de triatleten 500 meter moesten zwemmen, 12 kilometer moesten fietsen en 3,2 kilometer moesten rennen

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen