Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen finale voor tafeltennissters Westa

Geplaatst opzaterdag 4 mei 2019 - 19:44

De tafeltennissters van Antytime/Westa zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de strijd om de nationale titel.

De vrouwen uit Wessem verloren in eigen huis de tweede wedstrijd van de halve finale van de play-offs met 3-2 van Dozy Den Helder. Westa had de eerste wedstrijd van de ‘best of three’ met dezelfde cijfers verloren.

Heerlen wel
In de eindstrijd om het kampioenschap van Nederland moet Dozy Den Helder het opnemen tegen de tafeltennissters van Lybrae Heerlen. De Heerlense vrouwen hadden zich voor de eindstrijd geplaatst door VTV uit Vreeswijk uit te schakelen. De finale wordt op 19 mei in Hilversum gehouden.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen. Deadline: 5 mei.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen