Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen finale Final Four voor volleyballer Tim Smit

Geplaatst opvrijdag 21 juni 2019 - 20:13

De Nederlandse volleybalmannen hebben zich niet geplaatst voor de finale van de European Golden League.

Het Oranje-team, met de Voerendaalse middenblokkeerder Tim Smit in de selectie, verloor in Tallinn van Wit-Rusland: 3-1 (25-22, 29-31, 25-19, 25-21).

Geen Nations League
Dat is, zeker op papier, een mindere tegenstander. Oranje mist door de nederlaag in de halve finalewedstrijd van de Final Four, een ticket voor de Nations League. Dat is het hoogste volleybalniveau.

Eigen schuld
Nederland, de nummer zeven in Europa, had het verlies aan zichzelf te wijten. Oranje serveerde niet goed genoeg en pakte alleen de eerste set. De Lange Mannen leken het tij nog te keren in de vierde set, maar die ging evenals de vorige drie verloren.

Nieuwe kans
Zaterdagmiddag om 15:00 uur spelen de Nederlandse volleybalmannen de troostfinale in de Final Four. De verliezer van de partij tussen thuisland Estland en Turkije wordt daarin de tegenstander. Die wordt later vrijdagavond bekend

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen