Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen finale Final Four voor volleyballer Tim Smit

Geplaatst opvrijdag 21 juni 2019 - 20:13

De Nederlandse volleybalmannen hebben zich niet geplaatst voor de finale van de European Golden League.

Het Oranje-team, met de Voerendaalse middenblokkeerder Tim Smit in de selectie, verloor in Tallinn van Wit-Rusland: 3-1 (25-22, 29-31, 25-19, 25-21).

Geen Nations League
Dat is, zeker op papier, een mindere tegenstander. Oranje mist door de nederlaag in de halve finalewedstrijd van de Final Four, een ticket voor de Nations League. Dat is het hoogste volleybalniveau.

Eigen schuld
Nederland, de nummer zeven in Europa, had het verlies aan zichzelf te wijten. Oranje serveerde niet goed genoeg en pakte alleen de eerste set. De Lange Mannen leken het tij nog te keren in de vierde set, maar die ging evenals de vorige drie verloren.

Nieuwe kans
Zaterdagmiddag om 15:00 uur spelen de Nederlandse volleybalmannen de troostfinale in de Final Four. De verliezer van de partij tussen thuisland Estland en Turkije wordt daarin de tegenstander. Die wordt later vrijdagavond bekend

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen