Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Final 4 voor Nederlandse volleybalsters

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 8:04

De Nederlandse volleybalvrouwen zijn definitief uitgeschakeld voor de Final 4 in de Nations League. Het team met Britt Bongaerts uit Roermond verloor zaterdagavond in Rimini met 3-0 van Brazilië, de nummer twee op de wereldranglijst. Het was de derde nederlaag op rij voor de Oranje vrouwen.

De Nederlandse volleybalsters begonnen slecht aan de wedstrijd tegen de Zuid-Amerikaanse vrouwen en stonden al snel met 0-7 achter. Zij wisten zich enigszins te herstellen, maar verloren de openingsset met 19-25.

Tweede set
In de tweede set kon Oranje de Braziliaanse vrouwen tot 12-13 volgen. Daarna sloeg Brazilië een gat van vier punten. Dat wisten Britt Bongaerts en haar teamgenoten niet meer te dichten. De set werd met 19-25 verloren.

In de derde set kwam Brazilië met 4-10 voor. Nederland verkleinde het gat tot drie punten, maar kon het Zuid-Amerikaanse team niet van setwinst afhouden: 20-25.

Laatste wedstrijd
Oranje staat na met acht overwinningen en zes nederlagen op de zevende plaats in het klassement van de Nations League en speelt zondagavond in Rimini de laatste wedstrijd. De ploeg van bondscoach Avital Selinger sluit het toernooi af tegen Zuid-Korea.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen