Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen extern onderzoek naar gronddeal Knops

Geplaatst opwoensdag 7 oktober 2020 - 16:07

Er wordt geen onafhankelijk onderzoek gedaan naar de gronddeal van Staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom, waarbij hij voor tienduizenden euro's bevoordeeld zou zijn.

Dat heeft de gemeenteraad van Horst aan de Maas dinsdagavond beslist, zo meldt lokale omroep Horst aan de Maas.

Onafhankelijk onderzoek
De SP wilde een onafhankelijk onderzoek naar de gang van zaken rond de bouw van Knops' woning na publicaties in NRC en De Limburger. Deze kranten stelden in mei dat Knops in de tijd dat hij Kamerlid van het CDA was voor tienduizenden euro's bevoordeeld zou zijn bij de koop van grond voor zijn huis. Hij zou meer grond hebben gekregen dan waarvoor hij had betaald. Knops zelf heeft dit ontkend.

Lees ook: 'Raymond Knops bevoordeeld bij gronddeal huis'

Een meerderheid van de gemeenteraad heeft laten weten dat ze een dergelijk onderzoek niet meer nodig vinden. Burgemeester Ryan Palmen zei eerder al dat er geen sprake is geweest van bevoordeling.

Lees ook: Burgemeester: 'Niks mis met bouwkavel Raymond Knops'

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen