Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Expeditie Robinson-eindzege voor Limburgse Dominique

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 22:51

In de grote finale van het televisieprogramma Expeditie Robinson heeft Dominique Hazeleger uit Horst naast de overwinning gegrepen.

De finale bleek een horde te veel voor de Limburgse: ze moest het afleggen tegen Gregory Sedoc en eindwinnaar boer Jan.

Puzzel
Zowel bekende als onbekende Nederlanders namen deel aan het populaire RTL5-programma. In de finale ging het voor de Horsterse onder meer mis, doordat haar puzzel op de verkeerde tafel bleek te liggen.

Lees ook: Limburgse Dominique naar finale Expeditie Robinson

Ziggo Dome
Dominique en de andere deelnemers aan het programma bekeken de ontknoping in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens de show werd met hen naar de climax toegeleefd.

Jody Bernal
Diverse artiesten gaven ook acte de présence in de Ziggo
Dome. Onder meer Corry Konings, Josylvio, Jody Bernal, Famke Louise en I Am Aisha betraden daar het podium. Ook zij waren onderdeel van de expeditie.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen