Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen EK-finale voor Peter Hellenbrand en Manon Smeets

Geplaatst opzaterdag 29 februari 2020 - 19:53

Peter Hellenbrand en Manon Smeets uit Belfeld zijn er in Wroclaw niet in geslaagd de finale te bereiken van het EK 10 m luchtgeweer staand schieten.

Beide schuttters strandden in de kwalificatie.

Vijftigste
De 23-jarige Smeets uit Belfeld schoot in zes series in de kwalificatie in totaal 622.8 punten en kwam daarmee niet verder dan de vijftigste plaats in de kwalificatie.

In 2018 derde
Smeets, die lid is van bij Schietvereniging de Grensstreek in haar woonplaats, eindigde in 2018 in het Hongaarse Györ nog op het podium. Ze werd legde in de Hongaarse stad beslag op de derde plaats.

Oud-Olympiër
Peter Hellenbrand uit Brunssum eindigde in de kwalificatie als 26e. De oud-Olympiër schoot 625,5 punten en dat was niet genoeg om zich bij de acht schutters te voegen die in de Poolse stad in om de Europese titel mochten strijden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen