Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen dubbelfinale voor Seinen en Piek op All England Open

Geplaatst opzaterdag 20 maart 2021 - 14:59

Cheryl Seinen en Selena Piek zijn er in Birmingham niet in geslaagd de finale van het vrouwendubbel van de All England Open te bereiken.

De Roermondse Seinen en haar partner verloren in de halve eindstrijd van het prestigieuze badmintontoernooi met 2-0 van het Japanse duo Yuki Fukushima en Sayaka Hirota.

Voorsprong
Seinen en Piek begonnen goed aan de wedstrijd, kwamen met 1-5 voor tegen de nummer 1 van de wereld en wisten die voorsprong een tijdlang te behouden. De tegenstander werkte de achterstand weg en kwam met 13-10 voor. Seinen en Piek vochten terug en konden hun tegenstander tot 17-17 volgen. Daarna wonnen Fukushima en Hirota de game met 21-17.

Snel achter
In de tweede game kwamen Seinen en Piek met 7-0 achter, maar kwamen terug tot 8-4. Daarna liep het Japanse vrouwendubbel weer weg van Seinen en Piek. Na 12-7 kwam het Nederlandse duo er niet meer aan te pas. Zij verloren de game met 21-7 en de wedstrijd met 2-0.

Japans onderonsje
De finale van de All England Open wordt in het vrouwendubbel een Japans onderonsje. Fukushima en Hirota moeten het daarin opnemen tegen Mayu Matsumoto en Wakana Nagahara.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen