Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen disco meer in Weert

Geplaatst opdonderdag 4 september 2014 - 11:18

Door de sluiting van Club Eleven in Weert heeft die gemeente geen discotheek meer.

Volgens de uitbater is de sluiting te wijten aan de nieuwe horecawet. Daarin staat dat jongeren onder de 18 jaar geen alcohol mogen gebruiken. De uitbater zegt zelf streng toe te zien op alcoholmisbruik, maar volgens de ondernemer is er sprake van oneerlijke concurrentie. Hij twijfelt of op andere plekken in de stad ook wordt gecontroleerd op de nieuwe horecawet.

Club Eleven bestond slechts 5 jaar. Ook het gelijknamige café gaat op slot.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Discotheek The Apollo gaat sluiten, pand gesloopt
Bergs Helden BV wil behalve Apollo nog twee panden slopen
Sloopmelding voor The Apollo in Helden moet over
Palladio in Helden bijna klaar voor groot heropeningsfeest
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging