Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen concrete aanwijzing voor aanslag in Nederland

Geplaatst opdinsdag 22 maart 2016 - 11:50

Er zijn geen concrete aanwijzingen voor een aanslag in Nederland. Dat zei premier Mark Rutte in een persconferentie over de aanslagen in België.

Toch zijn er zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen genomen, aldus de premier. Hij gaf ook aan nog niet te weten of er Nederlandse slachtoffers in Brussel zijn.

'Moord met voorbedachte rade'
Rutte sprak over "afschuwelijke en laffe aanslagen" en over "moord met voorbedachte rade." Hij noemt de aanslagen "een rechtstreekse aanval op onze vrijheid en veiligheid, op onze manier van leven."

Station ontruimd
Dinsdagochtend is wel station Hoofddorp ontruimd vanwege een dreiging. Het publiek wordt tijdelijk met bussen vervoerd, twitterde de politie. Er rijden geen treinen tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport. Reizigers richting Amsterdam kunnen reizen via Haarlem en richting Schiphol via Sloterdijk.

Volg hier ons liveblog.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Doden bij explosies metrostations Brussel'
Extra beveiliging Tihange vanwege aanslagen Brussel
Mensen in Brussel melden zich veilig via internet
Vlaggen halfstok om aanslagen Brussel
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen