Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geen Champions League voor OCI-Lions

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 20:53

Handbalclub Lions uit Sittard mag niet meespelen in de Champions League.

De Europese Handbalfederatie EHF heeft het verzoek van de Sittardse club afgewezen, meldt Handbalinside.

Maatje te groot
De EHF heeft gekeken naar sportieve prestaties uit het verleden, het aantal bezoekers en de marktwaarde en kwam tot de conclusie dat het Europese toptoernooi een maatje te groot is voor de club, die dit jaar de beker won en vorig jaar het landskampioenschap binnenhaalde.

Afwijzingen
Er waren 34 Europese clubs die mee wilden doen aan de Champions League. Van zes clubs wees de EHF het verzoek af. Vorig jaar wilde Lions ook meedoen, maar werd de club om dezelfde reden afgewezen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen