Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen brons voor gemengde judoploeg

Geplaatst opzaterdag 31 juli 2021 - 7:04

De Nederlandse judoka's zijn er bij de gemengde landenwedstrijd op de Olympische Spelen niet in geslaagd een bronzen medaille te pakken. Duitsland bleek in de strijd om de derde plaats met 4-2 te sterk.

Nederland was veroordeeld tot de strijd om brons na de kansloze nederlaag tegen Frankrijk (4-0) in de halve finales, op zaterdagochtend. In de ochtendsessie werden Oezbekistan (4-3) en Brazilië (4-2) wel verslagen. De Reuverse Juul Franssen is reserve bij de Nederlandse equipe.

Een medaille
Nederland heeft afgelopen week slechts één medaille overgehouden aan de individuele wedstrijden op de Spelen. Van Dijke greep brons in de klasse tot 70 kilogram.

Nieuw onderdeel
De gemengde landenwedstrijd is een nieuw onderdeel op de Spelen. Zes judoka's uit verschillende gewichtsklassen nemen het tegen elkaar op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen