Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geen boetes in Maastricht na storing parkeer-app

Geplaatst opvrijdag 7 december 2018 - 13:38

Maastricht gaat geen parkeerboetes versturen aan mensen die zaterdag 1 december via een app een parkeerkaartje hadden gekocht.

Door een storing bij parkeerapps Parkmobile en Park-line waren betalingen op de drukke zaterdag voor Sinterklaas niet verwerkt. De automobilist had dan wel keurig zijn gegevens doorgegeven, maar in de systemen leek het er toch op dat de auto's zwart geparkeerd stonden.

Lees ook: Mogelijk bonnenregen door fout in parkeer-app

Bezwaar
In totaal liepen zo'n 50.000 mensen daardoor het risico onterecht een parkeerboete te krijgen. Parkmobile liet weten dat met een bezwaarschrift de boete zou kunnen worden kwijtgescholden maar die moeite kan het grootste deel van de gedupeerden zich die moeite besparen. Volgens het bedrijf dat de parkeerapps beheert hebben behalve Maastricht ook Amsterdam, Den Haag en Rotterdam besloten de parkeerboetes voor app-klanten die zaterdag nu kwijtgescholden.

In de andere gemeenten die te maken hadden met de storing, waaronder Heerlen, Sittard-Geleen en Venlo moeten mensen wel nog actie ondernemen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen