Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geen boetes in Maastricht na storing parkeer-app

Geplaatst opvrijdag 7 december 2018 - 13:38

Maastricht gaat geen parkeerboetes versturen aan mensen die zaterdag 1 december via een app een parkeerkaartje hadden gekocht.

Door een storing bij parkeerapps Parkmobile en Park-line waren betalingen op de drukke zaterdag voor Sinterklaas niet verwerkt. De automobilist had dan wel keurig zijn gegevens doorgegeven, maar in de systemen leek het er toch op dat de auto's zwart geparkeerd stonden.

Lees ook: Mogelijk bonnenregen door fout in parkeer-app

Bezwaar
In totaal liepen zo'n 50.000 mensen daardoor het risico onterecht een parkeerboete te krijgen. Parkmobile liet weten dat met een bezwaarschrift de boete zou kunnen worden kwijtgescholden maar die moeite kan het grootste deel van de gedupeerden zich die moeite besparen. Volgens het bedrijf dat de parkeerapps beheert hebben behalve Maastricht ook Amsterdam, Den Haag en Rotterdam besloten de parkeerboetes voor app-klanten die zaterdag nu kwijtgescholden.

In de andere gemeenten die te maken hadden met de storing, waaronder Heerlen, Sittard-Geleen en Venlo moeten mensen wel nog actie ondernemen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen