Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen beslag op loon oud-aanvoerder MVV Maastricht

Geplaatst opmaandag 16 maart 2020 - 21:33

Sportconsult Nederland BV kan geen beslag leggen op het salaris van Anthony van den Hurk, de oud-aanvoerder van MVV Maastricht.

De spelersmakelaar eiste 60.000 euro van de aanvaller, maar dat verzoek is volgens Voetbal International afgewezen door de voorzieningenrechter.

Overstap
Van den Hurk had een contract met Sportconsult Nederland, maar stapte in het najaar van 2019 over naar Global Football Management, dat hem een contract bezorgde bij Helsingsborgs IF. Van den Hurk is onlangs naar de Zweedse club overgestapt.

Lees ook: Van den Hurk per direct weg bij MVV

Geen contractbreuk
Sportconsult Nederland BV beschuldigde Van den Hurk van contractbreuk en wilde daarom voor gemiste inkomsten op beslag leggen op salaris dat de aanvaller bij MVV ontving. Daar heeft de voorzieningenrechter nu een stokje voor gestoken.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen