Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen beslag op loon oud-aanvoerder MVV Maastricht

Geplaatst opmaandag 16 maart 2020 - 21:33

Sportconsult Nederland BV kan geen beslag leggen op het salaris van Anthony van den Hurk, de oud-aanvoerder van MVV Maastricht.

De spelersmakelaar eiste 60.000 euro van de aanvaller, maar dat verzoek is volgens Voetbal International afgewezen door de voorzieningenrechter.

Overstap
Van den Hurk had een contract met Sportconsult Nederland, maar stapte in het najaar van 2019 over naar Global Football Management, dat hem een contract bezorgde bij Helsingsborgs IF. Van den Hurk is onlangs naar de Zweedse club overgestapt.

Lees ook: Van den Hurk per direct weg bij MVV

Geen contractbreuk
Sportconsult Nederland BV beschuldigde Van den Hurk van contractbreuk en wilde daarom voor gemiste inkomsten op beslag leggen op salaris dat de aanvaller bij MVV ontving. Daar heeft de voorzieningenrechter nu een stokje voor gestoken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen