Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen applaus voor Stadsschouwburg Sittard

Geplaatst opmaandag 18 mei 2015 - 10:19

De Stadsschouwburg in Sittard krijgt de handen van de Nederlandse artiesten niet op elkaar.

In een onderzoek van de Volkskrant eindigt het theater op een gedeelde vijfde plaats in de lijst van slechtste theaters van Nederland.

Ziekenhuisgangen
De krant ondervroeg samen met adviesbureau Theater-Advies 60 acteurs, cabaretiers en muzikanten over de kwaliteit van de Nederlandse podia. Over Sittard waren de meningen niet mals: "'Lange ziekenhuisgangen leiden naar kille kleedkamers als bij een zwembad; geen zeep en handdoekjes, zelfs geen papieren."

Het beste theater van Nederland is volgens het onderzoek het Zaantheater in Zaandam. In die top-5 staan geen Limburgse podia.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP, Toon Hermans
Eerbetoon Maurice Hermans aan vader Toon
ANP
Xander van Vledder bekeek shows voor Willem Ruis-musical
Laagland maakt kans op Zapp Theaterprijs 2016
Ode aan Toon Hermans op oudejaarsavond op tv
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen