Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen alternatief weekend: ParkCity Live verplaatst naar 2021

Geplaatst opdonderdag 23 april 2020 - 9:30

Er vindt dit jaar geen editie van ParkCity Live plaats. Het Heerlense festival had een uitwijkdatum in september gepland, maar volgens de organisatie is dat niet realistisch.

Daarom heeft de organisatie van het festival in de wijk Bekkerveld ervoor gekozen om het hele festijn naar volgend jaar te verplaatsen.

Alternatieve datum
ParkCity Live stond eigenlijk 4 en 5 juli op de kalender, maar vanwege het coronavirus besloot de organisatie een alternatief festivalweekend te plannen. 'De geplande uitwijkdatum, 5 en 6 september 2020, lijkt niet realistisch. Het coronavirus stopt niet abrupt en de maatregelen daaromtrent ook niet, zonder dat er een vaccin is', schrijft festivaldirecteur Hans Paul Nieskens op Facebook.

Volgend jaar vindt het festival 17 en 18 juli plaats. De tickets van dit jaar blijven geldig.

Lees ook: ParkCity Live plant uit voorzorg alternatief festivalweekend

Streep door festivalzomer
Vanwege het coronavirus is het verbod op grote evenementen verlengd tot 1 september. Daardoor gaan grote evenementen en festivals als Pinkpop, Bospop, Solar Weekend, het Zomerparkfeest in Venlo, het Preuvenemint en de concertreeks van André Rieu op het Vrijthof niet door.

Lees ook: Geen evenementen tot 1 september: streep door festivalzomer

Alternatieve plannen
Muziekfestivals en evenementen zijn allemaal verplaatst naar volgend jaar. Theaterfestivals Cultura Nova en het Limburg Festival hopen dat zij dit jaar nog een programma kunnen presenteren.

Lees ook: Limburgse theaterfestivals broeden op alternatieve plannen

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen