Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen 5 Seconds of Summer op Pinkpop-herkansing

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 9:22

De Australische band 5 Seconds of Summer laat volgend jaar verstek gaan op Pinkpop.

De popband stond geprogrammeerd voor de Pinkpopvrijdag op de vanwege de coronacrisis 'uitgestelde' Pinkpop-editie dit jaar.

VS
In het tourschema dat de band nu heeft gepubliceerd, is 5 Seconds of Summer volgend jaar zomer in de Verenigde Staten te vinden. Wel doet de band in april Nederland aan. Op 22 april 2021 staat de groep in Afas Live in Amsterdam. De band scoorde haar grootste Nederlandse hit Youngblood in 2018.

Herkansing
Pinkpop mikt er op om in 2021 het publiek het programma voor te schotelen, dat eigenlijk dit jaar op het podium in Landgraaf had moeten staan. Headliners Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots zij alvast bevestigd voor komend jaar. Ook de Nederlandse artiesten Kensington, Frenna Deluxe, The Kik met orkest, Joost, Ares, Nona en Ten Times A Million maken gebruik van de herkansing.

Lees ook: Nederlandse acts keren volgend jaar terug op Pinkpop

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen