Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen 5 Seconds of Summer op Pinkpop-herkansing

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 9:22

De Australische band 5 Seconds of Summer laat volgend jaar verstek gaan op Pinkpop.

De popband stond geprogrammeerd voor de Pinkpopvrijdag op de vanwege de coronacrisis 'uitgestelde' Pinkpop-editie dit jaar.

VS
In het tourschema dat de band nu heeft gepubliceerd, is 5 Seconds of Summer volgend jaar zomer in de Verenigde Staten te vinden. Wel doet de band in april Nederland aan. Op 22 april 2021 staat de groep in Afas Live in Amsterdam. De band scoorde haar grootste Nederlandse hit Youngblood in 2018.

Herkansing
Pinkpop mikt er op om in 2021 het publiek het programma voor te schotelen, dat eigenlijk dit jaar op het podium in Landgraaf had moeten staan. Headliners Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots zij alvast bevestigd voor komend jaar. Ook de Nederlandse artiesten Kensington, Frenna Deluxe, The Kik met orkest, Joost, Ares, Nona en Ten Times A Million maken gebruik van de herkansing.

Lees ook: Nederlandse acts keren volgend jaar terug op Pinkpop

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen