Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen 5 Seconds of Summer op Pinkpop-herkansing

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 9:22

De Australische band 5 Seconds of Summer laat volgend jaar verstek gaan op Pinkpop.

De popband stond geprogrammeerd voor de Pinkpopvrijdag op de vanwege de coronacrisis 'uitgestelde' Pinkpop-editie dit jaar.

VS
In het tourschema dat de band nu heeft gepubliceerd, is 5 Seconds of Summer volgend jaar zomer in de Verenigde Staten te vinden. Wel doet de band in april Nederland aan. Op 22 april 2021 staat de groep in Afas Live in Amsterdam. De band scoorde haar grootste Nederlandse hit Youngblood in 2018.

Herkansing
Pinkpop mikt er op om in 2021 het publiek het programma voor te schotelen, dat eigenlijk dit jaar op het podium in Landgraaf had moeten staan. Headliners Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots zij alvast bevestigd voor komend jaar. Ook de Nederlandse artiesten Kensington, Frenna Deluxe, The Kik met orkest, Joost, Ares, Nona en Ten Times A Million maken gebruik van de herkansing.

Lees ook: Nederlandse acts keren volgend jaar terug op Pinkpop

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen