Overslaan en naar de inhoud gaan

Gedetineerde dood gevonden in Sittardse gevangenis

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 17:42

In de gevangenis in Sittard is een gevangene dood gevonden in zijn cel.

Volgens bronnen binnen de gevangenis ontdekten cipiers het lichaam van de man woensdagmiddag. Hoelang de gedetineerde toen al dood was, is niet duidelijk.

Zelfdoding
Een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid laat weten dat er sprake is van zelfdoding. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, wordt nu onderzocht. Zo'n onderzoek is standaard wanneer er sprake is van zelfdoding.

Waarvoor de man in de gevangenis in Sittard zat, is niet bekend. Ook over zijn leeftijd worden geen verdere mededelingen gedaan.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen