Overslaan en naar de inhoud gaan

Gedenkteken verkeersslachtoffer opnieuw beklad

Geplaatst opvrijdag 27 mei 2016 - 7:55

Het monument ter nagedachtenis aan Chelsea de Wit uit Weert is opnieuw beklad.

De gedenkplek werd in de nacht van donderdag op vrijdag overgoten met rode verf, meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Verkeersongeluk
De Wit overleed vorig jaar juni op 19-jarige leeftijd na een verkeersongeluk op de kruising Tromplaan/Sebaldusstraat. Nabestaanden plaatsten langs de Tromplaan een gedenkteken.

Het is niet de eerste keer dat het monument wordt beklad. In december werd het portret van De Wit al een keer bespoten. De familie heeft geen idee wie achter de bekladding zit. De politie is op zoek naar de daders.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

bekladding, huis
Woning beklad en vernield in Weert
Gedenksteen overleden meisje beklad in Weert
Monument overleden meisje Weert opnieuw beklad
Familie woest over beklad monument: 'Werk van een gek'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen