Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruikers veerpont Bergen: 'Het is hier veel te gevaarlijk'

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 17:09

De situatie bij de veerpont in Bergen laat te wensen over vinden de meeste gebruikers van de veerpont. Het is er het onderwerp van gesprek een dag na een fataal ongeluk.

Zondagavond reed een auto door nog onbekende oorzaak het water in. Twee inzittenden, vader en zoon, overleefden het ongeluk. De moeder van het gezin overleed.

Lees ook: 'Slecht zicht mogelijk oorzaak veerpontdrama'

L1

Onduidelijke situatie
"De situatie is niet echt duidelijk", vertelt een van de gebruikers van de pont. "Zeker als je hier niet vandaan komt, is het best gevaarlijk." Een andere automobilist meent dat meer verlichting geen overbodige luxe is. "'s Avonds is het hier pikkedonker. Daar moet echt iets aan gedaan worden." De gebruikers van de veerpont vinden ook dat er een slagboom moet komen aan het einde van de weg, zodat weggebruikers niet zomaar de Maas in kunnen rijden.

De gemeente Bergen wilde maandag niet reageren op het ongeluk en op de veiligheidssituatie rond de veerpont.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen