Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebroken kaak voor messentrekker in discotheek Beek

Geplaatst opmaandag 31 augustus 2015 - 13:38

Bij een vechtpartij in discotheek Mondial in Beek is een beveiliger bedreigd met een mes. De man die is aangehouden voor die bedreiging kwam zelf ook niet ongeschonden uit de knokpartij, want deze 31-jarige man uit Geleen liep een gebroken kaak op.

De vechtpartij ontstond zaterdagmorgen vroeg.

Bewakers tussenbeide
Twee groepen stappers gingen rond 5:00 uur met elkaar op de vuist. Bewakers van de discotheek kwamen tussenbeide om de vechtende partijen uit elkaar te halen, waarbij een van de vechtersbazen een mes trok.
De messentrekker werd door de beveiligers zelf overmeesterd en overgedragen aan de politie.

Hospitaal
Onderweg naar het bureau klaagde hij over hoofdpijn, waarna de agenten hem voor controle naar het ziekenhuis brachten. Daar kwam de gebroken kaak aan het licht.
De politie zoekt getuigen van de vechtpartij.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Aanhoudingen na vechtpartij dancefeest Spaubeek
Discotheek Mondial Beek
Slachtoffer schietpartij Mondial uit ziekenhuis
Mishandeling en diefstal bril in discotheek: beloning uitgeloofd
Drietal slaat jongen (18) in elkaar na eindexamengala
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen