Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebroeders Van der Pluijm uitgeschakeld op NK squash

Geplaatst opdonderdag 5 februari 2015 - 21:51

Thijs en Tim van der Pluijm hebben de eerste ronde op het NK squash niet overleefd.

Thijs ging in Amsterdam met 3-0 onderuit tegen titelfavoriet Piedro Schweertman. Tim redde het niet tegen Bart Ravelli: 3-0.

Kampioenschappen
Van 5 tot en met 8 februari vindt de 72ste editie van de Nederlandse Kampioenschappen Squash voor senioren plaats in het Frans Otten Stadion te Amsterdam.

Favorieten
De openingsdag van het toernooi leverde geen verrassingen op. Bij de mannen bereikte de top vier van de plaatsingslijst probleemloos de kwartfinales. Piëdro Schweertman, Sebastiaan Weenink, Dylan Bennett en René Mijs hadden allemaal slechts drie games nodig om door te gaan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Victoria snel klaar met squashers uit Maastricht
Squash Maastricht herovert vierde plaats
Tim van der Pluijm kan niet verrassen op NK Squash
Squash Maastricht trekt zich terug uit Eredivisie
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen