Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebroeders Martina rouwen om overleden doelman Curaçao

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 15:47

MVV-tweelingbroers Shermaine en Shermar Martina zijn in diepe rouw. De keeper van Curaçao, Jairzinho Pieter, overleed maandag plotseling op 31-jarige leeftijd in een hotel in Port-Au-Prince.

Het voetbalteam is momenteel in Curaçao voor de Nations League-wedstrijden in Haïti aanwezig. De doodsoorzaak van Pieter is vooralsnog onbekend.

Haïti
Shermar Martina is in Haïti voor de Nations League-wedstrijden aanwezig. Zijn broer Shermaine stapte vorige week op het vliegtuig terug naar Nederland omdat hij door de bond niet fit bevonden werd. Zondag boekte het nationale elftal van Curaçao een 1-0 overwinning op Haïti.

Tweeluik
Dinsdagavond (middernacht Nederlandse tijd) staat voor Shermar Martina de tweede ontmoeting met Haïti op het programma. De voetbalbond van Noord- en Midden-Amerika (CONCACAF) liet dinsdag weten dat de wedstrijd van vanavond gewoon gespeeld gaat worden.

Emoties
In de selectie van Curaçao spelen veel voetballers die actief zijn op de Nederlandse velden. Ook Roda-verdediger Roshon van Eijma zit in het nationale elftal. Op verschillende social media-kanalen uiten de spelers hun emoties.

MVV laat in een reactie aan L1 weten dat zowel Shermar als Shermaine niet bereikbaar voor commentaar zijn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen