Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebouwen golfbaan Heythuysen staan te koop

Geplaatst opzaterdag 21 januari 2017 - 6:05

De gebouwen op het toekomstig golfcomplex in Heythuysen staan te koop.

Het gaat om twee bedrijfswoningen, kantoorgebouwen, diverse stallen en 3,75 hectare bijbehorende (onder)grond.

KI-station
De panden, die ooit bij het KI-station hoorden, zijn nu eigendom van de initiatiefnemers van de golfbaan in Heythuysen die, zoals deze week gemeld, al jaren op zich laat wachten. In of bij de bestaande gebouwen zou onder andere een appartementenhotel komen.

Plan
De panden die nu te koop staan, vormen een klein deel van het golfcomplex-plan ten noorden van de kern Heythuysen. Of initiatiefnemer Arbor Projecten BV de golfbaan zelf wel wil doorzetten, is niet bekend; het bedrijf wil geen toelichting geven.

Dienstbaar en ondergeschikt
Volgens het bestemmingsplan mogen de gebouwen alleen worden gebruikt voor functies die ‘dienstbaar en ondergeschikt’ zijn aan de golfbaan, zoals appartementen, horeca, een golfshop, vergaderfaciliteiten of welnessvoorzieningen. Ook mogen ze pas worden ontwikkeld op het moment dat het vaststaat dat de golfbaan er komt en dat er ook een aanvang is gemaakt met de aanleg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

D66 Leudal: gemeentebestuur hield informatie achter
Gordon over Heythuysen vergissing HGT: Ten Brink moet bril
Eis 5,5 jaar cel voor overval Heythuysen
Prijs voor iBook van wiskundeleraar Heythuysen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen