Overslaan en naar de inhoud gaan

Geboortezorg Limburg neemt Groene Kruis Kraamzorg over

Geplaatst opmaandag 20 juni 2016 - 11:13

Geboortezorg Limburg neemt per 1 juli Groene Kruis Kraamzorg over van De Zorggroep. De naam blijft wel gewoon bestaan.

Met de overname zorgt Geboortezorg Limburg voor een bundeling van de kraamzorgactiviteiten in de provincie.

Verandering
Voor de medewerkers van Groene Kruis Kraamzorg verandert er niet veel. Ze blijven onder dezelfde naam werken en behouden bij hun overgang van De Zorggroep naar Geboortezorg Limburg hun rechten en plichten. Ook voor verloskundigen en klanten verandert er zo min mogelijk. De kraamzorg blijft dicht bij huis georganiseerd belooft Geboortezorg Limburg.

Kraamzorg
Met de overname vertegenwoordigt Geboortezorg Limburg vier kraamzorgaanbieders: Groene Kruis Kraamzorg (regio Venlo), GroeneKruisDomicura (regio Maastricht), Meander Kraamzorg (regio Parkstad), Kraamcentrum Marlies Schellings (regio Westelijke Mijnstreek).

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zorggroep stoot kraamzorg af
Gemeente Venlo wil thuishulp in eigen bv
Instelling breidt zorg voor jong dementerenden uit
Slachtoffer van brand in zorgflat Venlo was bewoner
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen