Overslaan en naar de inhoud gaan

Geboortebord gestolen uit Meerlose tuin

Geplaatst opdinsdag 3 augustus 2021 - 12:32

Frustratie en ongeloof bij Kevin Classens en Esther Tijssen uit Meerlo. Het geboortebord van hun dochter Ylsa is uit hun tuin gestolen.

Tijssen ontdekte woensdag 28 juli tot haar verbazing dat het bord uit hun tuin aan de Beatrixstraat was verdwenen. "Ik had het in eerste instantie niet eens door", vertelt ze.

Oproep
Een oproep op Facebook heeft tot nu toe nog geen tips opgeleverd. "We hebben de paal wel teruggevonden in de struiken in de omgeving van ons huis, maar helaas zonder bord." Tijssen heeft geen idee waarom hun geboortebord is gestolen. Ze hoopt nog steeds dat het bord opduikt. "Het bord is zelfgemaakt en daarom van emotionele waarde."

Geen aangifte
De kersverse moeder van Ylsa heeft nog geen aangifte gedaan van de diefstal. "We willen het in eerste instantie op deze manier proberen op te lossen. Hopelijk voelt de dader zich aangesproken en komt het bord bij ons terug."

Op Facebook leven veel mensen mee met Tijssen. "Jezus wat asociaal", reageert iemand. "Triest dit. Hier word je misselijk van", schrijft een ander.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen