Overslaan en naar de inhoud gaan

Geboeide opgepakte vrouw trapt ruit politieauto aan diggelen

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 19:10

Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag in Maasbree aangehouden voor een mishandeling. Toen ze in de politieauto werd gezet, heeft ze niet veel later de ruit van een autodeur ingetrapt.

Volgens de politie was de vrouw erg recalcitrant.

Aangehouden voor mishandeling
"Ze had een erg agressieve houding en was continu aan het schreeuwen", schrijft politie van Peel en Maas op Facebook. Toen de feiten van een mishandeling aan licht kwamen, heeft de politie haar als verdachte gearresteerd.

Ruit aan diggelen
Ze werd daarop met handboeien in de politieauto gezet, waarna de agenten verklaringen bij getuigen afnamen. "Op dat moment hoorden we enkele flinke bonken vanuit het dienstvoertuig komen en toen we bij ons voertuig kwamen, trapte de vrouw de achterruit van de politieauto in."

Dat leidt ertoe dat de vrouw zich naast de mishandeling ook mag verantwoorden bij de rechter voor de vernieling.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen