Overslaan en naar de inhoud gaan

Geboeide man neemt de benen in Blerick

Geplaatst opwoensdag 17 maart 2021 - 20:20

Een verdachte in Blerick heeft geboeid en al de benen genomen nadat hij was aangehouden.

De marechaussee wilde de man in zijn auto controleren, maar het stopteken negeerde hij.

Boeien
Na een korte achtervolging botste de man tegen een geparkeerde auto in de wijk Klingerberg en kreeg de marechaussee hem op de Egelantierstraat te pakken. De man werd in de boeien geslagen en zijn persoonsgegevens werden genoteerd, maar plots ging de verdachte ervandoor.

Burgernet
Omdat de agenten hem niet meer te pakken kregen, werd rond 19:30 via Burgernet een oproep gedaan uit te kijken naar de man die in het donker gekleed ging en een tasje om had. Ook de politie werd ingeschakeld om de verdachte te zoeken.

Op social media gaat een filmpje rond van het voorval.

Ondanks de oproep om mee te zoeken, was de man na een uur nog steeds niet boven water.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen