Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geblunder met straatnaamborden duikt op meer plekken op

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 6:00

Het geblunder met straatnaamborden blijkt geen exclusief probleem van Venlo en Stein te zijn.

Na een oproep op 1Limburg kwamen er vanuit meerdere plekken in de provincie meldingen binnen. Zo wordt in Borgharen blijkbaar getwijfeld over hoe je de Van der Heydenstraat nu precies moet schrijven. De nieuwste straatnaamborden gaan uit van een 'y' in Van der Heyden, terwijl het op een ander bord als 'Van der Heijdenstraat' wordt aangeduid.

Niet opgelet
In Susteren heeft iemand niet echt opgelet toen er nieuwe borden werden besteld voor de Christinalaan. Aan de ene kant van de straat is het Christina, terwijl aan de andere kant Christinelaan te lezen is.

Lees ook: Ook in Stein kunnen ze niet spellen: fout straatnaambord

Zoektocht op gang
De zoektocht naar 'foute' straatnaamborden kwam op gang nadat in Venlo bleek dat op meerdere plekken fouten zijn gemaakt met de borden. Mensenwerk, aldus de gemeente. En dus kan het wel eens niet helemaal goed gaan, zo was de uitleg. Later werd ook in Stein een fout op een bord ontdekt.

Lees ook: Nog meer Venlose straatnaamborden met verkeerde spelling

Ook gespot?
Zie je in jouw gemeente ook een straatnaambord met fouten? Dat vinden wij leuk! Dus stuur ze vooral naar redactie@1limburg.nl of via Whatsapp naar 06-83 54 19 20.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen