Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geblunder met straatnaamborden duikt op meer plekken op

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 6:00

Het geblunder met straatnaamborden blijkt geen exclusief probleem van Venlo en Stein te zijn.

Na een oproep op 1Limburg kwamen er vanuit meerdere plekken in de provincie meldingen binnen. Zo wordt in Borgharen blijkbaar getwijfeld over hoe je de Van der Heydenstraat nu precies moet schrijven. De nieuwste straatnaamborden gaan uit van een 'y' in Van der Heyden, terwijl het op een ander bord als 'Van der Heijdenstraat' wordt aangeduid.

Niet opgelet
In Susteren heeft iemand niet echt opgelet toen er nieuwe borden werden besteld voor de Christinalaan. Aan de ene kant van de straat is het Christina, terwijl aan de andere kant Christinelaan te lezen is.

Lees ook: Ook in Stein kunnen ze niet spellen: fout straatnaambord

Zoektocht op gang
De zoektocht naar 'foute' straatnaamborden kwam op gang nadat in Venlo bleek dat op meerdere plekken fouten zijn gemaakt met de borden. Mensenwerk, aldus de gemeente. En dus kan het wel eens niet helemaal goed gaan, zo was de uitleg. Later werd ook in Stein een fout op een bord ontdekt.

Lees ook: Nog meer Venlose straatnaamborden met verkeerde spelling

Ook gespot?
Zie je in jouw gemeente ook een straatnaambord met fouten? Dat vinden wij leuk! Dus stuur ze vooral naar redactie@1limburg.nl of via Whatsapp naar 06-83 54 19 20.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen