Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebied in Venlo afgezet vanwege valgevaar glasplaat

Geplaatst opmaandag 3 augustus 2020 - 20:56

De brandweer in Venlo is maandagavond opgeroepen vanwege een glasplaat die naar beneden dreigt te vallen.

De plaat hing los op de zesde verdieping van zorgcentrum Via Crescendo.

Glasplaat
De melding werd rond 19:40 uur gedaan. De melder vroeg de brandweer om de omgeving van de gevel af te zetten. Dat hebben de brandweerlieden uit voorzorg ook gedaan. Woningstichting Woonwenz is op de hoogte gebracht van de problemen en zal de glasplaat, waar een barst in zit, moeten vervangen.

Buurtbewoners
Volgens een correspondent ter plaatse is het niet de eerste keer dat er een incident is met een glasplaat bij het zorgcentrum. Er zou al eerder een glasplaat naar beneden zijn gekomen. Voor zover bekend is daarbij niemand gewond geraakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen