Overslaan en naar de inhoud gaan

Gé Reinders genomineerd voor Annie M.G. Schmidtprijs

Geplaatst opmaandag 5 maart 2018 - 21:00

De Roermondse zanger en liedjesschrijver Gé Reinders is genomineerd voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs.

Reinders maakte samen met Wiebe Kaspers en Syb van der Ploeg het lied ‘Wat is er mis met luisteren’.

Kleinkunstlied
De Annie M.G. Schmidtprijs is de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige kleinkunstlied van het voorafgaande seizoen. Naast Reinders zijn ook Wende Snijders, Youp van ’t Hek, Mylou Frencken, Kirsten van Teijn en Stef Bos genomineerd met een lied.

Bronzen borstbeeld
De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een vakjury. De prijs bestaat uit een bronzen borstbeeld van Annie M.G. Schmidt en een bedrag van 3.500 euro. De Annie M.G. Schmidtprijs wordt dit jaar voor de 26e keer uitgereikt.

De bekendmaking van de winnaar(s) van de prijs vindt plaats op zondag 15 april in Theater Bellevue in Amsterdam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen