Overslaan en naar de inhoud gaan

Gé Reinders en Lex Uiting in actielied voedselbank

Geplaatst opzaterdag 6 december 2014 - 16:14

De Roermondse zanger Gé Reinders heeft deze week een speciaal nummer, Woróm allein mit Kersmis?, voor de Samen voor de Voedselbank-actie geschreven.

Donderdag en vrijdag zijn alle orkestpartijen ingespeeld en zaterdag was het de beurt aan een behoorlijk aantal Limburgse artiesten.

Bekende Limburgse artiesten
Naast Reinders zelf zijn ondermeer Big Benny, Lex Uiting, Nienke Crijns, Joss Mennen, Roel Peys, Willeke Simons, Op Geveul, Henk Hover en Ivo Rosbeek te horen in het koor. Stehgeiger Guido Dieteren speelde het vioolintro van het nummer.

Maandag op radio
De rest van het weekend wordt gebruikt om het nummer af te mixen in de studio.

Vanaf maandag zal het lied veelvuldig op L1 radio te horen zijn. In de loop van de week verschijn er ook een videoclip van het nummer "Woróm allein mit Kersmis?"

L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ivo Rosbeek en de Lotgenoten maken Voedselbanklied 2016
L1 actie 'Samen voor de Voedselbank' op stoom
Limburgse inbreng Top 2000 steeds meer dialectfeestje
L1-presentatoren leven van de Voedselbank
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen