Overslaan en naar de inhoud gaan

Gé Reinders blaast allerlaatste optreden af

Geplaatst opwoensdag 12 mei 2021 - 8:15

Zanger Gé Reinders uit Roermond heeft zijn allerlaatste optreden afgelast.

"Ik ben bang dat ik niet de kwaliteiten kan bieden die ik zou moeten bieden", zegt de zanger in een video op Facebook.

Afscheidstour
Voordat het coronavirus uitbrak, was Reinders bezig met zijn afscheidstour 'Oetblaoze'. Het laatste concert daarvan zou hij op 4 juli 2020 geven in Paradiso. Dat ging niet door in verband met de coronamaatregelen en werd toen verplaatst naar 20 maart 2022.

Twijfel
"Tijdens zo'n tour leef je in een roes en verheug je je op elk optreden. Ik ben bang dat ik de kwaliteit niet haal", zegt Reinders. De reden daarvoor is dat hij twee jaar geen optredens heeft gedaan, zo zegt hij. "Ik ben met pensioen en dat bevalt me heel goed. Om dan twee jaar na mijn laatste concert het nog één keer op te pakken, dat lukt me niet. Ik twijfel aan mezelf en ik vind dat ik niet moet doen."

Reinders stopt niet helemaal met muziek maken, zo vertelt hij in de L1 Nieuwsshow. Hij volgt pianolessen en schrijft nog muziek. Ook sluit hij niet uit dat hij in de toekomst nog een keer op het podium staat, maar dan voor kleinere optredens.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen