Overslaan en naar de inhoud gaan

Gat in defensie Fortuna Sittard: club wil versterking

Geplaatst opdonderdag 17 januari 2019 - 15:50

Na de ernstige blessure van aanvoerder Wessel Dammers (23) gaat Fortuna Sittard de markt op voor een vervanger.

Dat bevestigt een woordvoerder van de club in gesprek met L1.

Lees ook: Seizoen ten einde voor Fortuna-captain Wessel Dammers

Kruisband afgescheurd
Tijdens het trainingskamp van Fortuna Sittard raakte aanvoerder Dammers ernstig geblesseerd. In de oefenwedstrijd tegen Racing Genk scheurde hij de voorste kruisband van zijn rechterbeen volledig af. In het slechtste geval ligt de verdediger er een jaar uit. Daarom zoekt zijn werkgever iemand die de achterhoede, al dan niet tijdelijk, kan versterken.

Lees ook: 'Kroaat én Albanees op de radar bij Fortuna Sittard'

Drie verdedigers
De club heeft momenteel drie fitte centrumverdedigers: Kai Heerings, Branislav Ninaj en Rubén Ramirez. Die laatste speelde dit seizoen slechts een kwartier mee. Over de eventuele komst van Andrija Balic doet de persvoorlichter geen uitspraken. De Kroatische middenvelder zou op huurbasis naar Sittard komen. "Wij gaan nooit in op transfergeruchten." Hij gaat wel in op de situatie van proefspeler Agim Zeka; de aanvaller uit Albanië is een paar dagen op proef.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen