Overslaan en naar de inhoud gaan

Gastank lek en gewonden bij kettingbotsing Grathem

Geplaatst opzaterdag 30 oktober 2021 - 17:41

Bij een kettingbotsing op de Napoleonsweg in Grathem zijn zaterdag aan het eind van de middag zes auto's op elkaar gebotst.

Verschillende inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, één is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Gaslek
Omdat van een van de auto's de LPG-tank is lekgeslagen, werd de weg in allebei de richtingen afgesloten. De brandweer wacht tot de tank helemaal leeg is, daarna kan begonnen worden met de bergingswerkzaamheden. Naar verwachting blijft de weg tussen de stoplichten bij de Heelderpeel en Grathem nog enkele uren dicht.

Het ongeluk gebeurde rond 16:45 uur toen een auto afremde om de N273 of Napoleonsweg te verlaten, vermoedelijk om het erf van een fruitboer op te rijden. De overige vijf auto's botsten daar achterop.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen