Overslaan en naar de inhoud gaan

Gastank lek en gewonden bij kettingbotsing Grathem

Geplaatst opzaterdag 30 oktober 2021 - 17:41

Bij een kettingbotsing op de Napoleonsweg in Grathem zijn zaterdag aan het eind van de middag zes auto's op elkaar gebotst.

Verschillende inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, één is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Gaslek
Omdat van een van de auto's de LPG-tank is lekgeslagen, werd de weg in allebei de richtingen afgesloten. De brandweer wacht tot de tank helemaal leeg is, daarna kan begonnen worden met de bergingswerkzaamheden. Naar verwachting blijft de weg tussen de stoplichten bij de Heelderpeel en Grathem nog enkele uren dicht.

Het ongeluk gebeurde rond 16:45 uur toen een auto afremde om de N273 of Napoleonsweg te verlaten, vermoedelijk om het erf van een fruitboer op te rijden. De overige vijf auto's botsten daar achterop.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen