Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaslucht bij zorgcomplex in Venray: pand korte tijd ontruimd

Geplaatst opwoensdag 28 juli 2021 - 20:16

Zorgcomplex Schuttersveld aan de Bergweg in Venray is woensdagavond korte tijd ontruimd geweest nadat er een sterke gaslucht werd geroken. De evacuatie werd rond 19:45 uur gestart. Na controle door de brandweer konden de bewoners weer terug naar hun huizen.

Zo'n 50 mensen moesten hun woning verlaten, vertelt de brandweer. Zorgcentrum Schuttersveld biedt onder andere onderdak aan mensen die niet zelfredzaam zijn, aldus de woordvoerder.

De mensen werden buiten voor het complex opgevangen door bedrijfshulpverleners. De brandweer heeft geen afwijkende waardes gemeten waarna de bewoners weer naar huis mochten. Enexis doet nog een extra meting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen