Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaslucht bij zorgcomplex in Venray: pand korte tijd ontruimd

Geplaatst opwoensdag 28 juli 2021 - 20:16

Zorgcomplex Schuttersveld aan de Bergweg in Venray is woensdagavond korte tijd ontruimd geweest nadat er een sterke gaslucht werd geroken. De evacuatie werd rond 19:45 uur gestart. Na controle door de brandweer konden de bewoners weer terug naar hun huizen.

Zo'n 50 mensen moesten hun woning verlaten, vertelt de brandweer. Zorgcentrum Schuttersveld biedt onder andere onderdak aan mensen die niet zelfredzaam zijn, aldus de woordvoerder.

De mensen werden buiten voor het complex opgevangen door bedrijfshulpverleners. De brandweer heeft geen afwijkende waardes gemeten waarna de bewoners weer naar huis mochten. Enexis doet nog een extra meting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen