Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaslekkage in camper maakt al na 15 km einde aan vakantie

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 14:08

Een gezin uit Maasbracht heeft zijn vakantie al na enkele kilometers moeten afbreken vanwege een lekkage in hun camper.

Eenmaal op de A2 roken ze gas en besloten daarop te stoppen bij tankstation 't Anker bij Born. Daar bleek dat de camper een gaslekkage had.

Afslepen
Het gezin schakelde de ANWB in, maar die kon niks doen aan de lekkage. Vervolgens werd de brandweer erbij gehaald, maar ook die kon het lek niet dichten. Omdat de camper te onveilig was om verder te rijden, werd het voertuig afgesleept.

Dat betekende na ongeveer 15 kilometer het einde van de vakantie van het Maasbrachtse gezin, dat op weg was naar Belgiƫ.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen