Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaslek Weert gedicht: bewoners weer huiswaarts

Geplaatst opdinsdag 28 september 2021 - 17:08

Het gaslek waardoor tientallen woningen aan de Boshoverweg in Weert dinsdagmiddag werden ontruimd, is gedicht.

Het gaslek ontstond rond 16:30 uur nadat een gasleiding lek raakte door graafwerkzaamheden. Twee uur later zorgden medewerkers van Enexis ervoor dat de opening werd gedicht.

Woningen in Sint Luciastraat werden ook ontruimd. De bewoners daar kunnen ook weer hun huis in. De brandweer verrichtte uit voorzorg metingen en concludeerde uiteindelijk dat er geen gevaar meer voor de omwonden was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen