Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaslek in Grashoek dwingt bewoners uit hun huis

Geplaatst opdinsdag 15 juni 2021 - 13:58

Omwonenden van de Pastoor van der Sterrenstraat in Grashoek moesten rond 13:00 uur hun huis verlaten vanwege een gaslek.

Tijdens graafwerkzaamheden in de straat werd een gasleiding geraakt waarop de aannemer direct de brandweer inschakelde.

Het werkvolk en bewoners werden door de brandweer op veilige afstand gebracht totdat de situatie weer veilig was. Monteurs van de netbeheerder waren even bezig om het gaslek te repareren.

Op dinsdag waren ook drie straten in Maastricht getroffen door een gaslek. Op een locatie moesten 13 woningen worden ontruimd.

Lees ook: En dat is drie: opnieuw gaslek in Maastricht

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen