Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaslek door aanleg glasvezel: weg gedeeltelijk dicht

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 13:31

Een gedeelte van de N279 tussen Heibloem en Roggel is donderdagmiddag tijdelijk dicht. Er was een gaslek ontstaan bij de aanleg van glasvezel.

Op last van de hulpdiensten mocht er daarom geen verkeer door tussen Asbroek en de Kunneweg, schrijft Meijel24.

Lek dichten
Verschillende hulpdiensten zoals de brandweer en politie, maar ook iemand van de Provincie Limburg kwamen naar de plek van het lek. Toen bleek dat de situatie veilig was, kon Enexis aan de slag om het lek te dichten. Verkeersregelaars ontfermden zich over het verkeer.

Niemand is gewond geraakt. Het is niet bekend hoe lang de weg afgesloten blijft.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen