Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaskraan mag weer open in Berg aan de Maas

Geplaatst opmaandag 11 januari 2021 - 23:11

Ruim 900 huishoudens in Berg aan de Maas kunnen maandagavond sinds 22:45 uur weer hun gaskraan opendraaien.

Een lekkende gastransportleiding bij Urmond die sinds de middag voor een storing zorgde, is hersteld. Dat meldt gasleverancier Enexis.

Lees ook: Inwoners Berg aan de Maas in de kou door gaslek Urmond

Bijna 900 huishoudens zaten zonder gas. Omwonenden in de buurt van het gaslek werden geëvacueerd. Een groot deel van hen werd opgevangen in het nabijgelegen hotel Van der Valk. Rond 15:00 uur was de situatie bij het lek weer veilig en mocht iedereen terug naar huis.

Geluidswagens
De monteurs van Enexis hadden tot laat in de avond nodig om weer voldoende druk op de gasleiding te krijgen. Pas toen konden de gedupeerde huishoudens de hoofdkraan weer opendraaien. Geluidswagens reden door de straten in Berg aan de Maas om de bewoners te informeren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen