Overslaan en naar de inhoud gaan

Gasbrand Maastricht weer gedoofd: mensen kunnen naar huis

Geplaatst opdinsdag 27 juli 2021 - 17:26

De gasbrand die in Maastricht werd veroorzaakt door werkzaamheden is dinsdagnamiddag gedoofd. Bewoners van vier ontruimde woningen kunnen weer naar huis.

Dat meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

Steekvlam en gasbrand
Bij werkzaamheden aan de Widelanken in Maastricht is dinsdagmiddag een gasleiding geraakt. Dat leidde tot een steekvlam en een gasbrand.

Lek dichten
Uit voorzorg ontruimde de brandweer vier woningen. Enexis heeft het gaslek gedicht waardoor de gasbrand is gedoofd.

Lees ook: Gasbrand in Maastricht: vier woningen ontruimd

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen