Overslaan en naar de inhoud gaan

Gasbrand in Maastricht: vier woningen ontruimd

Geplaatst opdinsdag 27 juli 2021 - 15:49

Bij werkzaamheden in Maastricht is dinsdagmiddag een gasleiding geraakt. Dat leidde tot een steekvlam en een gasbrand.

Uit voorzorg werden er in de Widelanken vier woningen ontruimd. "Enexis is ter plaatse om de brand veilig uit te laten branden", vertelt de woordvoerder van de brandweer.

Fundering
Tijdens het slopen van de fundering van een voormalig appartementencomplex werd de gasleiding geraakt. "Een gasbrand is niet te blussen", vertelt de woordvoerder van de brandweer.

Enexis zorgde ervoor dat de gastoevoer werd geblokkeerd zodat het vuur gecontroleerd doofde.

Alle bewoners konden rond 16:15 uur weer naar huis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen