Overslaan en naar de inhoud gaan

Gamers verkneukelen zich: nieuwe rol voor Stefanie Joosten?

Geplaatst opmaandag 8 oktober 2018 - 21:34

Fotomodel en gamebabe Stefanie Joosten uit Roermond speelt waarschijnlijk een rol in de langverwachte game Death Stranding.

De rol voor de Limburgse is nog niet officieel bevestigd, maar haar aandeel in de game is al lang onderwerp van gesprek in het wereldje van gameliefhebbers.

Gezicht en vlaggetje
In een nieuwe trailer voor het spel zien deze gamers hun bevestiging: niet alleen menen ze in een van de karakters het gezicht van Joosten te herkennen, ook heeft die figuur een klein Nederlands vlaggetje op het kostuum. En dat kan, zo concluderen zij, alleen maar wijzen op de Nederlandse game-actrice.

Krappe bikini
Het inmiddels 30-jarige fotomodel brak ruim drie jaar geleden door als game-actrice in Metal Gear Solid V. In dat spel huppelt ze als de zwaarbewapende sluipschutster Quiet in een krappe bikini rond, en het zal vooral dat laatste zijn waardoor haar faam in de gamewereld tot grote hoogte is gestegen. Quiet schopte het zelfs tot een actiefiguur waarbij geprobeerd was om de vrouwelijke vormen een beetje natuurlijk te laten lijken.

Lees ook: Maak kennis met actiefiguur Quiet

Mads Mikkelsen
Wat haar rol in Death Stranding zal zijn is nog niet duidelijk. In de trailer is tot nu toe vooral te zien hoe een man met een bijzonder grote rugzak over verschillende terreinen voortploetert. Acteur die wel al bevestigd zijn voor deze game zijn onder meer de bekende filmacteurs Mads Mikkelsen en Lea Seydoux.

Verwachtingen
De verwachtingen voor het spel zijn in ieder geval hooggespannen. Reden daarvoor is de regisseur, die eerst furore maakte met de eerste Metal Gear Solid-spellen maar nu voor het eerst helemaal op eigen gezag een game uitbrengt.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen